... Nikad ne mogu reći onoliko mudrosti, koliko mogu prešutjeti gluposti !!!!!

Svjetska proročanstva koja su se obistinila
Vjerovali mi u vidovnjake ili ne, neke povijesne činjenice su pogođene. Igrom slučaja ili nekim mističnim putevima, svakome je na volju da izabere.

Ovdje vam donosimo nekoliko najupečatljivijih proročanstava, spomenutih na edukata.org, koja su obilježila ljudsku povijest

1. Tana Hoy predvidjela bombardiranje u Oklahoma City-u

Amerikanka Tana Hoy je medij koji tvrdi, ne samo da čuje duhove i duše, već ih i vidi. Hoy je tokom jednog radio programa 1995 u FayetteVille, NC, proglasila da će biti teroristički napad na zgradu u Oklahoma City-u. 90 minuta kasnije, tragedija se desila , i predstavljala najgori teroristički napad ikad, do 11.9.2001. Hoy je ovo predviđanje dala prorocima još čak 4 mjeseca prije napada.

2. Jeffrey Palmer predvidio vulkanske erupcije, tsunamije i orkan Katrina

Vidovnjak Jeffry. R Palmer je predvidio mnogo stvari, a neke su se dogodile, dok neke nisu. Precizno je predvidio erupciju vulkana u Indijskom Oceanu 26.12.2004 i tsunamije na obali Sumatre i Indonezija. Preko 230000 ljudi u 14 zemalja je umrlo zbog prirodnih katastrofa.

Palmer je također točno predvidio otkriće da je Korea provodila testiranja nuklearnog oružja, no pravu slavu je dobio nakon što je predvidio uragan Katrinu 2005, oluju koja je uzela oko 2000 života te je još ubijek među top pet najsmrtonosnijih tornada ikada.

3. Edgar Cayce predvidio sve ;od oba svjetska rada do smrti američkih predsjednika

Amerikanac Edgar Cayce, negdje poznat kao “Spavajući Prorok”, je jedan od najpoznatijih proroka dvadesetog stoljeća. Cayce je sebe mogao staviti u meditativno stanje, gdje je mogao odgovoriti na pitanja o vremenu, prostoru, reinkarnaciji, postojanju duša, te trenutne i buduće događaje, sa nevjerovatnom točnošću.

Predvidio je početak i kraj oba svjetska rata, kraj Velike Depresije, te smrti predsjednika Franklina Roosevelta i Johna F. Kennedy-a.

4. Jeane Dixon

Ona je bila astrolog u šezdesetima prošlog stoljeća, te je postala kolumnist i slavna osoba, kada je od nje Prva Dama Nancy Reagan tražila savjet tokom predsjedništa Ronalda Reagana. Dixon je predvidjela ubojstvo Johna F- Kennedy-a, te smrt Martina Luthera Kinga.

5. Mark Twain

Poznati američki pisac Mark Twain (Samuel Clemens) nije poznat po svojim vidovnjačkim vještinama, ali je ipak podrmao svijet sa nekim predviđanjima koja su se ispostavila točnima. Prvo je predvidio svoju smrt . Rođen je 1835, kada je Halejeva kometa bila vidljiva. Rekao je: “Došao sam sa tom kometom, planiram i otići sa njom”. I preminuo je 1910, kada je kometa opet bila vidljiva.

Također je predvidio smrt svog brata, kad je sanjao brata kako leži u kovčegu između dvije stolice na rasklapanje u dnevnoj sobi njihove sestre. Par tjedana kasnije, njegov brat Henry je poginuo u automobilskoj nesreći, te kad je Twain ušao u sestrinu kuću, vidio je da je sve aranžirano onako kako je on to sanjao.

6. Nostradamus je predvidio Hitlera, Napoleona i teroristički napad 11.9.

Niti jedan članak o vidovnjacima ne bi bio potpun bez spominjanja francuskog vidovnjaka četrnaestog stoljeća, Nostradamusa. Objavio je tisuće predviđanja, dok su povjesničari utvrdili kako je preko pola točno.

Možda njegovo najpoznatije proročanstvo je o tri “antikrista” , koji će imati velik utjecaj na društvo, kao čitavo. Za prvog se smatra da je Napoleon, grozni vladar kojeg su čak i njegovi uzaslanici zvali krvnikom:

“Vladar će biti rođen blizu Italije,
koji će cijeloga carstva koštati,
reći će, oni s kojima je u društvo,
Bit će smatran više krvnikom nego Princem”

Sljedeći anti-krist, kojeg je Nostradamus nazvao “čovjek umazan ubojstvom, neprijatelj ljudske rase…gori od svih prije njega, proklet i nečovječan”, smatra se Adolfom Hitlerom:

“Iz najdubljih dijelova zapada Europe,
od siromašne obitelji, dijete će se roditi,
koji će sa govorom zavoditi mnoge,
njegova slava će se proširiti u Istočnom Carstvu”

Adolf Hitler, poznat kao dobar narator koji je zaveo mnoge svoje poznanike da učine nevjerovatne činove zla, rođen je u Austriji u siromašnoj porodici. Nostradamus je predvidio da će Hitler umrijeti sam, te također “Veliki dio borbenog polja će biti protiv njega”

Neki misle da je treći antikrist Sadam Hussein ili Osama bin Laden, jer je Nostradamus predvidio da će doći sa Bliskog Istoka:
“Iz jedne arapske zemlje,
bit će rođen Muhamedov sljedbenik,
Ući će u Europu noseći plavi turban,
Bit će teror čovječanstvu,
Nikad većeg horora”

Nostradamus je čak napisao nešto slično terorističkim napadima 11.9.2001:
Nebo će gorjeti na četrdeset i pet stupnjeva,
Vatra će novom velikom gradu prići

U ovom citatu, Nostradamus govori o velikom gradu Novog svijeta, blizu 45 stupnjeva geografske širine. Stručnjaci se slažu da ovo može biti samo New York:
“Nebo će gorjeti na četrdeset pet stupnjeva.
Vatra će novom velikom gradu prići.
Vatrom će unišititi njihov grad,
srce opako i hladno,
krv će se liti,
milosti ni za koga.”

Posjetite slijedeće blogove